Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 22 maart 2014

Vox populi

Woensdagavond 19 maart, de klok slaat 21:00uur. De stembureaus sluiten, het tellen van de stemmen kan beginnen. De inwoners hebben gekozen.

Rond 22:00uur wandelt de eerste D66 kandidaat-raadslid het gemeentehuis binnen. Al snel volgen de overige D66 kandidaat-raadsleden. Een euforische stemming heerst er in het D66 kamp.
Langzaam worden de uitslagen bekend gemaakt. D66 doet goed mee. Dan is het tijd voor een muzikale intermezzo. Het wachten op de overige uitslagen begint. Uiteindelijk komt burgemeester Han ter Heegde met de definitieve uitslag.

D66 heeft 9,9% van de stemmen gekregen oftewel 1969 inwoners hebben op D66 Heerhugowaard gestemd. Een geweldig aantal. D66 komt in de raad met 3 zetels.
Yes, we won!!! Gejuich, felicitaties over en weer. D66 heeft gewonnen en gaat van 2 naar 3 zetels in de gemeenteraad. Het beste resultaat in de afgelopen twintig jaar.

D66 wil alle vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage voor het behalen van dit fantastische resultaat. Tevens een super hug en/of bedankje aan al die kiezers in Heerhugowaard die D66 het vertrouwen geven voor de komende vier jaar. Yes Winners!!!